Spennende spilleautomater

Spilleautomater, som også kalles slots, finnes i utallige varianter. Videoslots er spill som kan ha en mengde morsomme innslag og bonusspill, og det er innenfor denne typen spill det er mest å velge blant. Starburst er en klassiker mange kjenner, som byr på glitrende edelsteiner.

Gold Star er et relativt nytt spill. Her handler det om en gullstjerne som har blitt sangstjerne. Symbolene inkluderer en platespiller, en mikrofon og stjerneformede briller. Spillet har 20 gevinstlinjer og et par ekstrainnslag. Det dukker blant annet opp mysteriesymboler. Når mysteriesymbolene dukker opp, blir alle disse symbolene omdannet til det samme symbolet, noe som kan gi store gevinster. Gullstjernen deler tilfeldig ut ekstra mange mysteriesymboler.

Klassikerne

Noen spill har nærmest evig liv. De har noen år på baken, men lokker til seg stadig nye spillere. Et av disse spillene er Immortal Romance, og et annet er Gonzo’s Quest. Sistnevnte faller inn i kategorien eventyrbaserte slots, selv om spillet er basert på en sann historie. Spillet handler om oppdageren Gonzalo Pizarro, som dro for å lete etter gullbyen Eldorado. Dette er et passende tema for et spill der spillerne også leter etter en gullskatt i form av store gevinster. Gonzo’s Quest var et av de første spillene med fallende symboler i stedet for spinnende hjul.

Sommer hele året

Hvis den norske sommeren skulle svikte, kan spillet Spinions Beach Party by på litt oppmuntring. Her er handlingen lagt til en tropestrand, med palmer og paraplydrinker. Automaten er fargerik og morsom, med en flokk spinions som stirrer spent på hjulene.

Episke historier

Hvis det frister med et episk eventyr, basert på gamle myter, er det nye spillet Divine Fortune fra NetEnt verdt å prøve. Spillet har fått svært gode anmeldelser. Det har 20 linjer, herlig grafikk og lyd og en progressiv jackpot.

Progressive jackpotene

Hvis det er spenning og moro som drar deg til nettkasinoene er det de progressive jackpotene du skal se etter. Drømmen om den store premien er forlokkende, og historier om heldige nordmenn som har tatt hjem milliongevinster beviser at drømmen raskt kan bli til virkelighet. En progressiv jackpot er en jackpot som øker hver gang noen spiller, og i motsetning til en alminnelig jackpot øker den progressive jackpoten helt fram til noen vinner.

Er du på jakt etter spilleautomater som gir høye utbetalinger, kan du prøve deg på Hall of Gods, Mega Fortune, Arabian Nights eller Super Lucky Frog. I 2012 gjorde Hall of Gods en heldig nordmann 54 millioner kroner rikere, og noen måneder senere stakk en annen heldig vinner av med jackpoten i Mega Fortune, på utrolige 92 millioner kroner. Alle disse spillene er klassiske spilleautomater med 5 hjul og tre rader, og har nydelig grafikk og morsomme symboler.